Välkommen
     
SELECT * FROM [saxmeny] WHERE ([toppkategorin] = 0 AND [levelfaltet] = 1 OR [levelfaltet] = 2 AND [toppkategorin] = 154)
Program
Press
Turneer
Kontakt
Nyhetsbrev
CD
English
Se och lyssna
Kontra

Sök


Aktuellt
Youtube och Soundcloud
Boliviaturné
Hedersmedlemmar i FST
 

Står det verkligen så där i noterna?

Tid: 18.00

Ort: Stockholm

Plats: Studio 53, Tulegatan 53 i Stockholm

Datum: 14 mars

Arrangör: Studio 53 i samarbete med Musikalliansen

Fri entréSvensk Musikvår äger rum den 17-20 mars, men vi vill även uppmärksamma er på att vi tjuvstartar redan på måndagen den 14:e mars med föreläsningen ”Står det verkligen så där i noterna”, med pianisten Mats Persson.

Sedan 1972 har Mats Persson bedrivit en omfattande konsertverksamhet, både som medlem av ensemblen för ny musik, Harpans Kraft – med turnéer i Sverige och de nordiska länderna, övriga Europa, USA och Kanada – men framför allt som solist – och i pianoduon tillsammans med Kristine Scholz, som ger en konsert under fredagen på Svensk Musikvår. 

Här ges en unikt tillfälle att höra en legendarisk interpret tala personligt och engagerande om den nya musiken från det senaste halva seklet – sett från insidan!

Observera att maxantalet platser för detta seminarium är begränsat till 50 personer, så kom i tid för att vara säker på en plats.

Hela programmet finns här: Svensk Musikvår

Fri entré till samtliga evenemang.

Studio 53 drivs av medlemmarna i Stockholms Saxofonkvartett. Föreningen bedriver konsert/seminarieverksamhet och undervisning i egen regi och i samverkan med andra arrangörer för att sprida och öka intresset för ny musik.

Studion ligger centralt i Stockholm, besöksadressen är Tulegatan 53.

T- bana till Rådmansgatan, uppgång Handelshögskolan eller till Tekniska Högskolan, uppgång Odengatan eller Buss 2, 4, 53, 72.

Egen ingång till höger om stora porten. Dörrarna öppnas kl. 17.30.

Följ Stockholms Saxofonkvartett och Studio 53 på Facebook.

https://www.facebook.com/Stockholm-Saxophone-Quartet-1395702197359660/?ref=hl       
 

 

Utskick Saxar

 

 

  

 

  

 

Webbmaster: Martin Steisner.