V√É∆í√ā¬§lkommen
     
SELECT * FROM [saxmeny] WHERE ([toppkategorin] = 0 AND [levelfaltet] = 1 OR [levelfaltet] = 2 AND [toppkategorin] = 154)
Program
Press
Turneer
Kontakt
Nyhetsbrev
CD
English
Se och lyssna
Kontra

Sök


Aktuellt
Youtube och Soundcloud
Boliviaturnť
Hedersmedlemmar i FST
 

Stockholms Saxofonkvartett och KROCK i samexistens.

Lördagen den 19 mars kl. 20:00
Plats: Jangfall bilservice, Datavägen 9, Järfälla

Elgitarren och saxofonen är två populära instrument som är underrepresenterade inom den komponerade musiken. Dessa tvåtusentalets motsvarigheter till stråkkvartetter ger en unik konsert i en miljö långt ifrån minkpälsar och konserthus. En bilverkstad blir konsertsal och ingenting går på rutin.

Fri entré, OSA senast 18.00 för skjuts från Pendeltåg.

ensemblekrock@gmail.com

Pascal : 0735 - 06 04 17

Ett klingande förlopp med ständiga upprepningar och omtagningar, men som hela tiden rör sig framåt, vidare. Ett 30 minuter långt flöde, som tar sin början i hamrande, vassa, obönhörligt upprepade ackord, och som slutar i hejdlös, ofiltrerad dionysisk yra. Musik som är rått fysisk och otåligt pådrivande; i grunden starkt motorisk men hela tiden med knastrigt grus inkastat i det rytmiska maskineriet. Konstant hög energi. Kontrasterande musikaliska element och idéer inordnade i en ytterst precist utmejslad struktur, strängt styrd av matematiska proportionsförhållanden. Fyra elgitarrer. Fyra saxofoner. En MC-klubb. Sida vid sida på lika villkor. I samexistens.

Utöver verket ”I samexistens” komponerat av Fabian Svensson framförs musik av Tony Blomdahl och Marie Samuelsson.

Välkomna!

Konserten arrangeras av: Studio 53, KROCK och Jangfall bilservice.
 

Krock

       
 

 

Utskick Saxar

 

 

  

 

  

 

Webbmaster: Martin Steisner.