Välkommen
     
SELECT * FROM [saxmeny] WHERE ([toppkategorin] = 0 AND [levelfaltet] = 1 OR [levelfaltet] = 2 AND [toppkategorin] = 168)
Program
Press
Turneer
Kontakt
Nyhetsbrev
CD
English
- Genomförda evenemang
- Respons
- Nyhetsbrev
Se och lyssna
Kontra

Sök


Aktuellt
Youtube och Soundcloud
Boliviaturné
Hedersmedlemmar i FST
 

Publikrespons

3 mars 2010

 

Från tonsättaren Maurizio Pisati


Hi dear Friends, it was a great pleasure to spend a week working and staying with you.

You played my music in a very sensitive and special way, and for this you know that I cannot have better word then "tack".

Besides this, I know your effort was much more than what was visible, you gived energies, money, time and enthusiasm, and the way you did it I will never forget. 

I hope to see you soon, to have all your news and to keep in touch,

my best,

Maurizio


21 april 2009

Agneta Wallenström

 


O så roligt!! Era fantastiska tonsättarmöten sätter guldkant på tillvaron! Jag kommer gärna!

Soliga hälsningar Agnetha Wallenström


 


Respons från lärare, föräldrar och elever efter Stockholms Saxofonkvartetts helgkurs i Alingsås 28-29 mars 2009Jag har aldrig tidigare varit med om så mycket positiv respons från så många håll i det arbete som vi gör här på Kulturskolorna. En otrolig kick för både lärare, elever och publik.”

”JAAAA - det var verkligen en fantastisk konsert!”

”Ditt och alla de andras arbete med våra barn är otroligt bra - TACK.”


”Överlag tyckte både jag och mina kollegor att arbetet kring helgen flöt kanon och det blev ju en superhelg! Än en gång tack!”


“Many many thanks for all the hard work you put into last weekend. Rowan had a fantasic time, and we were really impressed by the quality of all the performances on Sunday. It really was something very special!”

Tack för en fantastisk helg och konsert alla ni som var i Alingsås! Vilket drag!”


Jag var i torsdags för första gången på Stockholms Saxofonkvartetts serie tonsättarmöten under rubriken Studio 53 i deras lokal på Tulegatan 53. Jag kan konstatera att det var ett av de mer lyckade tonsättarmöten jag varit på, tack vare att det hos kvartetten fanns en så uppenbar vilja till kommunikation med både tonsättarna för dagen (Ida Lundén och Lise-Lotte Norelius) och publiken. Och man lyckades undvika att göra det hela för internt, något som lätt inträffar när många i publiken är kända ansikten.

I form av korta men engagerade intervjuer ledda av Jörgen Petterson fick tonsättarna berätta om sina musikaliska bakgrunder och om de verk som framfördes. I fallet med Ida Lundéns kvartett Sorgla var man dessutom så pedagogisk att publiken fick höra utdrag ur förstudier till verket innan den slutgiltiga versionen spelades i sin helhet. Det engagemang och intresse som fanns för musiken och människorna bakom musiken på denna tillställning lyste tydligt igenom och visade en gång för alla att konstmusik är både roligt och inspirerande att prata om och lyssna till.

Tritonus, Nättidning om modern konstmusik, 28 februari 2009
 

Länk till hela recensionen

 

Länk till Tritonus, Nättidning om modern konstmusik

 

       
 

 

Respons

Publikrespons

 

 

  

 

  

 

Webbmaster: Martin Steisner.